Hírek

2013.08.27. 10:07

Folytatódó útfelújítások Székesfehérváron

A Saára Gyula-program második ütemében folytatódnak az útfelújítások Székesfehérváron - tudtuk meg az önkormányzattól.

feol.hu

Nagyszabású útfelújítás zajlik Székesfehérváron. A 2011-ben meghirdetett Saára Gyula-program keretében, egy széles körű összefogásnak köszönhetően 635 millió forint értékű munka valósul meg 2014-ig. Ez a program a város takarékos gazdálkodása és az adósságkonszolidáció révén kivitelezhető. Ennek köszönhetően - kizárólag a város finanszírozásában - megújul a sok helyen rossz állapotú úthálózat.

A program második ütemének keretében a héten megkezdődnek a munkálatok a Móri úton a Gerle utcánál a páros oldalon, a Havranek utcában a 89-es számú ház és a Laktanya kerítése között. Megújul a Gyümölcs utca, valamint az Erzsébet út páratlan oldalán a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Zrínyi utca közötti szakasz útburkolata is.

A felújítási munkálatok idején forgalomkorlátozások várhatóak. A közlekedők és az ott lakók türelmét és megértését kérik - közölte kedden a székesfehérvári önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!