Hírek

2013.07.11. 16:58

Nyereményeső hullt a Hírlapnál

Székesfehérvár – Megéri hűségesnek lenni, hiszen lapunk szerencsés előfizetőinek értékes ajándékokat adtunk át.

Kajdi Erika

Táblagép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő is gazdára talált csütörtökön hűséges előfizetőink között, akik automatikusan részt vettek a Tavaszi nyereményeső a Fejér Megyei Hírlappal elnevezésű játékunkon. A nyereményeket a lap főszerkesztője, Elekes András adta át.

Uszkai József előfizetőnk családja Sárszentmihályról érkezett, hogy átvegye a házimozi rendszert (Fotó: Gregority Antal)

– Nagyon kellemes feladatot kell teljesítenem, hiszen legfontosabb partnereinknek, előfizetőinknek köszönhetem most meg eképpen hűségüket. Remélhetőleg a jövőben is olvasni fogják lapunkat, melyet a környezetünkben lévő történések leghasznosabb információival töltünk meg – hangoztatta az átadón főszerkesztőnk.

A nyertesek között volt Finta János is, aki érdeklődésünkre elmondta, nem ez az első alkalom, hogy nyert lapunkkal, így igazán szerencsésnek érzik magukat feleségével. – Kereken negyven éve fizetünk elő az újságra, így ez a mostani nyeremény gyönyörű megkoronázása ennek az időszaknak, s a jövőben is hűségesek maradunk – mesélte mosolyogva Finta Jánosné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!