Hírek

2013.06.28. 09:30

Fegyvert fogott utastársára, mert rossz vonatra ült

Gáz-riasztó fegyvert fogott egy 63 éves gárdonyi férfi a Dunaújváros és Budapest között közlekedő vonaton utazó fiatal fiúra.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. K. O. 63 éves gárdonyi lakos ellen.

 

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság



A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 63 éves férfi 2013. június 27-én 20 óra körüli időben Érdnél szállt fel a Dunaújvárosról Budapest felé közlekedő vonatra, azonban már elindult a vonat az állomásról, amikor rájött, hogy az nem Székesfehérvárra megy. Ekkor ideges lett, majd minden előzmény nélkül elővett egy gáz-riasztó fegyvert és azt az előtte ülő 16 éves fiúra fogta, majd megpróbálta elsütni.

Miután ez nem sikerült, odalépett a fiú elé és egy alkalommal, a fegyver csövével állon ütötte. Ekkor egy másik utas a fiú segítségére sietett és vele együtt lefogták az agresszív férfit, kezéből pedig kicsavarták a fegyvert, majd értesítették a rendőrséget.

 





T. K. O.-t a rendőrök elfogták, majd agresszív, kiszámíthatatlan viselkedése miatt mentőt hívtak hozzá, és kórházba szállították. A gyanúsított ellen a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!