Hírek

2013.06.11. 15:00

Csaló végzett látásvizsgálatot, a rendőrség keresi

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat csalás vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

feol.hu

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsított férfi 2012. november 29-én Baracskán, a faluházban látásvizsgálatot tartott. A jelentkezőktől a vizsgálat után megrendelt szemüvegért 10 és 15 ezer forint közötti összegeket kért, azonban a vásárlók a megrendelt szemüveget nem kapták meg, és az elkövető az átvett pénzekkel együtt ismeretlen helyre távozott.

A férfi személyleírása: 35-40 év körüli, 165-170 cm magas normál, sportos testalkatú. Haja rövidre vágott barna, bőre fehér színű. Nyakában egy kisujjnyi széles lapokból álló aranyláncot viselt.

A rendőrség kéri azoknak a jelentkezését, akik felismerik a keresett férfit, vagy bármilyen információval rendelkeznek róla, illetve  azok jelentkezését is várják, akiket hasonló módon károsítottak meg, vagy kíséreltek megkárosítani, és eddig nem tettek feljelentést.  A tanúk jelentkezését a Gárdonyi Rendőrkapitányság a 22/355-003-as telefonszámon várja, de bejelentés tehető a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén is - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!