Hírek

2013.06.24. 16:55

Az MSZP a kormány-és a járási hivatal vezetőiről

Székesfehérvár - Horváth András, az MSZP megyei elnöke reméli, Dorkota Lajos utóda is szakmai alapon vezeti majd a kormányhivatalt. Szerinte Dunaújvárosban a Fidesz félt megméretni magát.

Tribolt Lajos

Az MSZP megyei szervezete sajnálattal vette tudomásul azt a bejelentést, hogy  Dorkota Lajos július 1-jétől az Energia Hivatal vezetője lesz, és nem vezeti tovább a Megyei Kormányhivatalt. Új megbízatásához sok sikert és jó egészséget kívánnak.  Bíznak benne, hogy utódja továbbra is szakmai alapon vezeti a Megyei Kormányhivatalt, úgy, ahogy ezt  Dorkota Lajos is tette.

- Szeretnénk ismételten felhívni a megyei kormányhivatal vezetőjének figyelmét arra, hogy, mint amit már korábban is többször jeleztünk, Dancs Norbert úr alkalmatlan a fehérvári járási hivatal vezetői posztjára. Hiszen az ő irányítása alá tartozó fehérvári okmányirodában mai is kaotikus állapotok fogadták az embereket. Még a sorszámkiadás is szünetelt 11-ig. A Dancs úr  által vezetett hivatal képtelen megszervezni az iroda működését, a kellő létszám biztosítását - mondja Horváth András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!