Hírek

2013.05.27. 13:20

Lakáskiadással csalt egy nő és férfi - sértetteket keresnek

Székesfehérvár - A rendőrség egy férfi és egy nő ellen folytat eljárást, mert lakáskiadás címén vettek át pénzt lehetséges bérlőktől.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat csalás vétség és magánokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek, egy férfi és egy nő ellen - közölte hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A két elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. januárja és márciusa közötti időszakban az általuk Székesfehérváron, a Sarló utcában bérelt lakásokat kiadó ingatlanként meghirdették, és a jelentkezőknek kiadták, tőlük az előleget és a kauciót átvették, de utána már nem voltak elérhetőek, a lakást a bérlők átvenni nem tudták, és a páros az átvett pénzt vissza nem adta nekik.

A rendőrség kéri azoknak a jelentkezését, akiket hasonló módon károsítottak meg, vagy kíséreltek megkárosítani, és eddig nem tettek feljelentést, hívják a 22/541-600-as telefonszámon a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályát, vagy tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!