Hírek

2013.05.03. 15:26

Ismét a fehérvári emlékhelyről

Székesfehérvár - A Százak Tanácsa Közhasznú Egyesület képviselői találkoztak pénteken a Városházán Cser-Palkovics András polgármesterrel. Az egyik legfőbb téma Nemzeti Emlékhely volt.

Tihanyi Tamás

A Százak Tanácsa Közhasznú Egyesület mint civil szervezet 1997-ben alakult meg százötven civil szervezet  kétezerötszáz ajánlását kapott száz személyből. Céljuk stratégiai elemzések készítése,  állásfoglalások,  ajánlások megfogalmazása nemzeti sorskérdésekről.    Az egységes magyar nemzet nyelvi, kulturális, történelmi ismereteinek őrzését, érdekeinek védelmezését vállalták feladatul.

Fotók: Gregority Antal

Pénteken Cser-Palkovics András fehérvári polgármesterrel találkoztak, aki elsősorban   Gedai  Istvánnal, a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnökhelyettesével beszélt  a fehérvári Nemzeti Emlékhely méltó kialakításának lehetőségeiről, jövőjéről.  Erőteljes vita van, ismerték el, de törekedni kell az elfogadható, méltó  megoldás felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!