Hírek

2013.05.03. 14:31

Harci járművek a városban!

Világháborús tankok, repülőgépek, hadihajók özönlötték el a Fehérvárt, de szerencsére csak kicsiben... Makett show vette kezdetét pénteken a Szent István Művelődési Házban.

S. Töttő Rita

Hosszú sorokban sorakoznak egymás mellett a második világháborús harci eszközök a Szent István Művelődési Házban, a járművek szerencsére most jól megférnek egymás mellett. A makett show-t - a bemutatott témára való tekintettel - Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára  nyitja meg szombaton  9 órakor,   majd pedig börzére, harcjármű festésre várják a makettezés szerelmeseit. Később nagyban is láthatjuk a harcosokat, ugyanis  honvédelmi és haditorna  bemutató, valamint  repülőgép szimulátor színesíti a programot. S annak sem kell messze mennie, aki kedvet kap a hivatásszerű honvédelemre, hiszen a székesfehérvári toborzó iroda is képviselteti magát a rendezvényen. A 24 órás makett építő verseny pedig sokakat megizzaszt majd, várhatóan vasárnap 11 órakor ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!