Hírek

2013.04.25. 11:20

Vargha Tamás rendhagyó órát tartott - A jó példák erősítenek

Székesfehérvár - Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által szervezett Nemzedékek hete programsorozat keretében csütörtökön rendhagyó osztályfőnöki órát tartott Vargha Tamás államtitkár.

Tihanyi Tamás

Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön  9 órakor előbb az István Király Általános Iskolában, majd 11 óra 30-tól a Vasvári Pál Gimnáziumban tartott rendhagyó osztályfőnöki órát - vagy inkább szándéka szerint beszélgetett a diákokkal.  A fő téma  a nemzedékek kapcsolata, a sok megváltozott életkori sajátosság, a generációs különbség,  a család és a közösségek helyzete volt. A politikus - aki egyébként hat évig tanított is korábban a gimnáziumban - szólt az Európai Unióról, és kíváncsi volt a fiatalok  véleményére arról, miként látják hazánk és  Európa viszonyát a napi politikai hírek tükrében.

Fotó: Tihanyi Tamás

Horváth József igazgató elmondta: örömmel vették, hogy  egykori kollégájuk jó példát mutat az érettségi előtt álló  diákoknak. Akiket megerősít abban, hogy szorgalommal és kitartással  sokra lehet vinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!