Hírek

2013.03.20. 13:20

Fehérváron és több városban is tört fel BMW-ket egy férfi

Budapesten fogták el azt a férfit, aki Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett és Nyíregyházán is BMW-ket tört fel.

feol.hu

BMW típusú személygépkocsik feltörésére specializálódott az a 26 éves budapesti férfi, akit március 19-én fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse Budapesten.

Fotók: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrőrs lopás bűntette miatt indított nyomozást, miután 2013. január 24-én és 25-én négy BMW-t tört fel ismeretlen Szegeden. A járművekből a fényszórókat és a légzsákot szerelte ki és vitte magával a tettes.

A nyomozók látókörébe került B. Dániel, akinek budapesti házában március 19-én tartottak házkutatást a rendőrök. Már az udvarban szembe találkoztak a gyanúsítottal, akinél éppen BMW fényszórók voltak. A lakásból további fényszórókat, légzsákokat és tükröket is lefoglaltak. Kiderült az is, hogy a fiatalember nemcsak Szegeden, hanem Székesfehérváron, Pécsett és Nyíregyházán is tört fel ugyanilyen típusú autókat.

A Szegedi Rendőrkapitányság jelenleg 15 rendbeli lopással gyanúsítja a zöldségesként dolgozó férfit, akinek bűnlajstroma a későbbiekben tovább bővülhet. A nyomozó hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását - tudtuk meg szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!