Hírek

2013.03.26. 17:59

Egy PET palack és futhatsz!

Székesfehérvár - Utcai futóversenyt rendez az Alba Regia Atlétika Klub és a Depónia Kft. az egészséges, tiszta Fehérvár jegyében június 9-én, a környezetvédelmi világnapon.

Sebestyén Lilla

Második alkalommal is megrendezik  a TESZ (Tiszta, Egészséges Székesfehérvár) elnevezésű utcai futóversenyt városunkban - jelentette be Cser-Palkovics András polgármester a keddi sajtótájékoztatón.

A tavalyihoz hasonlóan most is rengeteg szurkolót és versenyzőt - fiatalokat, időseket, családokat és csapatokat - várnak a június 9-ei versenyre, amit ezúttal egy másik útvonalon rendeznek.

A futók az idei évben a Koronázó térről indulhatnak, onnan a Rákóczi utcára, majd a Széna térre fordulhatnak rá. A verseny végpontjául pedig  szintén a Koronázó tér szolgál. Ez hozzávetőlegesen egy 1300 m-es kört jelent - mondta el Hirt Károly, az Alba Regia Atlétika Klub vezetője, majd hozzátette:  a verseny nevezési díja egy PET palack lesz, amit a helyszínen elhelyezett konténerbe kell beledobni.

A Depónia Kft igazgatója, Steigerwald Tibor hozzátette: a második TESZ futást most több kategóriával bővítették. Idén ugyanis munkahelyi váltók és családi csoportok, valamint egyéni  futók mellett az iskolákat is díjakkal jutalmazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!