Hírek

2013.01.05. 20:33

Indulatos bérletvásárlás – rendőrök a Volán pénztárak előtt

Székesfehérvár - Botrányos jelenetek alakultak ki szombaton délben a a székesfehérvári autóbusz-pályaudvaron, miután a hivatalos nyitvatartási időig nem tudták kiszolgálni azokat az utasokat, akik januári bérleteikre vártak.

A több, mint száz ember felháborodottan követelte, hogy szolgálják ki őket a hivatalos nyitvatartási időn túl is. Az Alba Volán alkalmazottai értesítették a rendőrséget, így három rendőrautó érkezett a helyszínre, de elő nem állítottak senkit. Tóth István, a közlekedési vállalat vezérigazgatója elrendelte, hogy a jegypénztárak nyitvatartását hosszabbítsák meg és mindenkit szolgáljanak ki. A bérleteket 27-e után lehet megvásárolni és ezek minden hónap 5. napjáig érvényesek: azaz a korábbi bérletekkel hétfőn már nem lehet utazni. Úgy látszik, a korábbinál többen hagyták az utolsó pillanatra a vásárlást, és ez felkészületlenül érte a közlekedési vállalatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!