Hírek

2013.01.22. 08:10

Eltűnt ozorai fiatal lányt is megtaláltak

Egy eltűnés miatt körözött fiatal lányt találtak meg igazoltatás közben hétfőn, Fehérváron. Dunaújvárosban két személyt fogtak el.

feol.hu

Székesfehérváron, a Béke téren igazoltatott a körzeti megbízott egy 14 éves ozorai lányt január 21-én a déli órákban. A fiatal hölgyről a rendőr intézkedése során megállapította, hogy a Tamási Rendőrkapitányság körözi eltűnés miatt. A körözöttet maghallgatása után nevelőinek átadta az egyenruhás - közölte kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Dunaújvárosban a Szent György utcában igazoltattak a járőrök egy 34 éves svájci lakhelyű lakost január 21-én. A férfivel kapcsolatban az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene lopás vétsége miatt. A körözöttet ezért elfogták, majd gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Kedden hajnalban szintén Dunaújvárosban, a Kenyérgyári útról vezettek elő egy 30 éves férfit. Az elővezetést a Székesfehérvári Törvényszék Bv Csoportja rendelte el. A férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra szállították be, majd a reggeli órákban tovább szállították az elővezetést kérő törvényszéknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!