Hírek

2012.12.07. 16:58

Vállalkozók napja 2012

Budapest - A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Vállalkozók Napját, amelyen pénteken a Művészetek Palotájában az ország minden megyéjéből több mint ötszáz vállalkozó vett részt.

Osváth Sarolta

Az üzleti élet hagyományos és legrangosabb eseményén a rendkívül nehéz gazdasági helyzetben is kiemelkedő munkát végző, sok terhet vállaló, ám mégis sikeres és magyar gazdaság válságból való kilábalása mellett elkötelezett vállalkozók tevékenységét magas szintű állami és szövetségi kitüntetésekkel ismerték el.  Az Év Vállalkozója Díjat megyénkből ketten is átvehették: dr. Bednár András, a TZ Elma Kft. tulajdonosa, és Szigeti László, a Csutora étterem tulajdonosa. A kitüntetéseket Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és gazdasági ügyekért felelős államtitkára, valamint Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke adta át.  




A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) tizennegyedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvénye, a 2012. Év Vállalkozója Díjak átadási ünnepsége a budapesti Művészetek Palotájában 2012. december 7-én.MTI Fotó: Máthé Zoltán)





Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára (k), Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnöke (j) és Lits József, a VOSZ ellenőrző bizottságának elnöke (b) a VOSZ tizennegyedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvényén, a 2012. Év Vállalkozója Díjak átadásán a budapesti Művészetek Palotájában 2012. december 7-én. (MTI Fotó: Földi Imre)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!