Hírek

2012.12.30. 21:05

A szépség izgalmas évet zár

Az év vége sokakat késztet egy kis számvetésre. Mi Vörös Sára szépségkirálynőt faggattuk arról: milyen volt számára 2012?

Ha egyetlen szóval kellene összegeznie, hogy milyen volt számára az esztendő, csak annyit mondana: izgalmas – árulta el Vörös Sára, a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny győztese,s hozzátette, a megmérettetés óta megváltozott az élete: – Nagyon sokat kaptam ettől a versenytől, lelkileg sokkal erősebbé váltam. Korábban nehezebben éltem meg a kudarcokat. A megmérettetés azonban megtanított arra, miként viselhetem a próbatételeket, s hogyan dolgozhatok egy csapatban az ellenfeleimmel. Megtanultam kezelni másokat, kommunikálni másokkal, és képviselni az érdekeimet is – mesélte Sára.

 


Vörös Sára, a Fejér Megyei Hírlap Királynőjének fotójával kívánunk olvasóinknak boldog új esztendőt (Fotó: Nagy Norbert)


Vörös Sára, Fehérvár Szépe, a Fejér Megyei Hírlap Királynője egyébként meglehetősen visszahúzódó lány. Nem csoda, hogy édesapja féltette a versenytől.

– Édesanyám támogatta indulásomat, s édesapámnak csak akkor szóltunk, amikor már a döntőbe jutottam. Számíthattam,s ma is számíthatok szüleim segítségére, azonban ők épp úgy a tanulást tartják a legfontosabbnak a jövőm szempontjából, ahogyan én is – mesélte a királynő, majd hozzáfűzte, a modellkedés, s a versenyzés szimpatikus a számára, s ha lesz lehetősége, talán újra megméretteti magát. Hiszen úgy érzi, a szépség számtalan jó cél elérésében, mások megsegítésében is fontos eszköz lehet. Most, tizennyolcévesen azonban leginkább az érettségire, majd a felvételire készül: – Nagyon szeretem a történelmet, jogi egyetemre készülök, ahol szintén meg kell felelnem a kihívásoknak – mondta erről.

– Emelt szintű történelem érettségit teszek, és reményeim szerint ez elegendő lesz a sikeres felvételihez – tette hozzá Sára, akinek angol középfokú nyelvvizsgája is hozhat plusz pontokat. Emellett pedig azt tervezi, hogy megtanul oroszul, és még talán az olasz, vagy a spanyol nyelvbe is belekóstol. A szép, okos és szerény lányt manapság már egyre többen felismerik Székesfehérvár utcáin is.

 

 

Vörös Sára életét nagyon megváltoztatta a verseny: „A megmérettetés megtanított arra is, hogy miként viselhetem a próbatételeket, és hogyan dolgozhatok egy csapatban az ellenfeleimmel (Fotó: Nagy Norbert)


– Nagyszerű, hogy külsőm másoknak is erőt, reményt ad. Megható, de megrázó élmény is volt, amikor karácsony előtt a gyermekotthonban jártam. Hamarosan újra találkozom az ottani a gyerekekkel, fiatalokkal – falmászást tervezünk. Előbb azonban Sára szilveszteri buliba indul, a barátaival. Elmondta, szereti időben megtervezni programjait,s betartani a szabályokat, melyeket maga elé állít. Megjegyezte: reméli, barátaihoz hasonlóan buliznak más fiatalok is.

– A legtöbben a „partyéletet” túl korán kezdik. Én nem hiszem, hogy tizenévesen bármiről lecsúsznék. Remélem, hogy mások sem hiszik ezt – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!