Hírek

2012.12.09. 17:50

Miklósa Erika is Prima Primissima Díjas

Budapest, Fejér - A Művészetek Palotájában adták át az idei Prima Primissima Díjakat: a zeneművészeti kategóriában a Fejér megyei Miklósa Erika nyert!

Gábor Gina

Tizedik alkalommal ítélték oda a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselőinek a Prima Primissima Díjakat. Már az is óriási elismerésnek számít, ha valaki a jelöltek között lehet. A magyar zeneművészet kategórában Miklósa Erika operaénekes nyerte el a rangos díjat!

 

Miklósa Erika a gálán  - miután átvette a Prima Primissima Díjat  - megköszönte  a támogatást  a tanárának, a szüleinek (MTI-fotó: Földi Imre)

A neves művészt a Vállalkozók Országos Szövetségének Fejér megyei elnöksége, és lapcsoportunk kiadója, a Pannon Lapok Társasága jelölte az elismerésre. Miklósa Erika a mi büszkeségünk is, hiszen Bakonykútiban él, ő a háziasszonya a fehérvári jótékonysági estnek, s rendszeresen szerepel a Harmonia Albensis sorozatában.

A művész 19 évesen minden idők legfiatalabbjaként lett a Magyar Állami Operaház magánénekese. Nemzetközi karrierje 20 éve az Éj királynője szerepével kezdődött, azóta pedig fellépett a világ legnagyobb operaházaiban. Az önkéntességi nagyköveti cím birtokosa, nemzetközi Fair Play-díjas és Kossuth-díjas művész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!