Hírek

2012.10.01. 13:18

Elfogták a pékárú-tolvajokat

Hétfőn hajnalban az egyik fehérvári boltban értek tetten egy tolvajt. Az üzletvezető és a helyettese voltak azok, akiknek feltűnt, hogy többször volt már hiányos a pékáru.

feol.hu

Amikor viszont a szállítóval felvették a kapcsolatot, kiderült, hogy a szállítás minden esetben hiánytalanul megtörtént. Ekkor gondoltak arra, hogy visszajáró tolvaj lehet az, aki rendszeresen kivesz zsemlét, kenyeret, rétest a pékáruk tárolására szolgáló zárt ketrecből. Hogy fülön csípjék, hajnalban többször figyelést szerveztek. Így érték tetten ma hajnalban. A két nő ugyanis elbújt a bolt egyik helyiségében, ahonnan rá lehet látni a tárolóra. Így figyeltek fel arra a fiatalra, aki megjelent a boltnál, és a ketrecen bemászva, onnan megint lopni akart. Amikor a hölgyek rászóltak, megkísérelt elmenekülni, de ők visszatartották, és értesítették a rendőrséget. A járőrök ezt követően állították elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol öt rendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg. Ennek során mindegyik bűncselekményt beismerte. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. Gyorsított eljárás keretében akár heteken belül bíróság elé állhat, és ügyében ítélet születhet - tájékoztatott a rendőrség délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!