Hírek

2012.10.03. 11:39

Apró lábak rúgták a gólokat a mini foci arénában

Székesfehérvár – A sportrajongók nagy izgalommal készülnek a csütörtöki Videoton FC-Sporting Lisszabon labdarúgó mérkőzésre. Az UEFA Európa Liga G csoportjának második meccse 19 órakor kezdődik a Sóstói Stadionban, de a városban már szerdán hangolnak.

feol.hu

A Városház téren például felállítottak egy mini foci arénát, azaz grundfoci kapuval berendezett, három műfüves pályát, ahol szerdán és csütörtökön kisiskolások és óvodások mérik össze ügyességüket büntetőgól-rúgásban.  Az országosan egyedülálló kezdeményezésen elsőként a Belvárosi Brunszvik Teréz és Mancz János Óvoda óvodásai, valamint a Tóvárosi és az István király Általános Iskola alsó tagozatosai vettek részt.

A polgármesteri hivatal Civil, Ifjúsági és Sportiroda által szervezett programon a Foci Arénában nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is átérezhetik a gólrúgás örömét, hiszen szerdán 13.30 órától 19 óráig, csütörtökön 14.30 órától 18 óráig bárki kipróbálhatja ügyességét a grundfoci kapuk előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!