Hírek

2012.10.05. 15:30

A 3 pont a legfőbb motiváció

Felcsút, Csákvár - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában, a listavezető Puskás Akadémia FC, és az Aqvital-Publo Csákvár is hazai pályán szeretné megszerezni a győzelmet.

Matók János

Szombat, 15 óra: Puskás Akadémia FC - Szigetszentmiklós TK

- Ahogy megfigyeltem, mindenki nehéz ellenfél ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban, legyen szó akár a  Nyugati, akár a Keleti csoportról. Az összes találkozón maximális erőbedobással kell harcolni a három pontért, mint ezúttal is. Az edzőváltás után  Horváth Ferenc és közvetlen segítője Kecskemétre távozott  a miklósi játékosok nyilván motíváltak, bizonyítani akarnak. Nehéz meccsre számítok, de a győzelem érdekében mindent megteszünk  - mondta Benczés Miklós vezetőedző. Aki eltiltás miatt Farkasra nem számíthat, amíg Szakály D. sérült.

Vasárnap, 15 óra: Aqvital-Publo Csákvár - Győri ETO FC II

- Kénytelenek vagyunk a győzelemben gondolkodni annak érdekében, hogy szintentartsuk magunkat - vágott bele a közepébe Bognár György, a Csákvár  vezetőedzője.  A hullámvölgy várható volt a csapat életében, de a hazai meccseken kell feltétlenül hoznunk a győzelmeket, hogy utolérjük  a középmezőnyt. A csapatépítés folyamatos munka, minden játékos  tudja a dolgát, de hol jól, hol pedig rosz-szul végzik el. Főként a végjátékban, a helyzetkihasználásokban  kell javulnunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!