Hírek

2012.09.05. 15:07

Mezőkomárom: iroda a körzeti megbízottnak

Mezőkomárom - Az önkormányzat irodahelyiséget alakított ki a körzeti megbízott részére a polgárőrség szomszédságában. Januártól szolgálati lakás is a törzsőrmester rendelkezésére áll majd.

V. Varga József

A közrend és a közbiztonság a folyamatos rendőri jelenléttel tovább javítható - erről fejtette ki véleményét a kis házi ünnepségen Köő Péter polgármester és Hollósi Zsolt rendőr főtörzszászlós, megbízott bűnügyi csoportvezető. A térség önkormányzatainak együttműködése példaértékű az Enyingi Rendőrőrssel - fogalmazta meg egy alkalommal már korábban Angyal Gábor rendőr őrnagy, őrsparancsnok.

Egy éve Szabadhídvégen adtak át irodahelyiséget a körzeti megbízottnak, júliusban Mátyásdombon, szerdán délelőtt pedig Mezőkomárom következett a sorban - az iroda kulcsát a polgármester adta át a körzeti megbízottnak. Amint megtudtuk: jövő januártól Paizs Tamás rendőr törzsőrmestert nemcsak a munkája köti majd a településhez, hanem párjával Mezőkomáromba is költöznek - szolgálati lakásba. A körzeti megbízotti iroda az iskola mellett található, a Petőfi utcában, egy épületben a polgárőrség irodahelyiségével. A közvetlen fizikai szomszédság kellő záloga lehet a várható jó együttműködésnek - mondta Tóth József, a polgárőr szervezet elnöke. Az idén márciusban megalakult helyi polgárőrség jelenleg 55 tagot számlál - tette hozzá Burdohány Józsefné alelnök és Kiss Istvánné gazdasági felelős. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!