Hírek

2012.09.26. 15:48

ARAK: az aktívak aktiválása

Székesfehérvár - Az ARAK atlétáinak a csapata mindig új dolgokkal rukkol elő. Tavalyi akciójukat, az ARAK Aktív nevűt Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke példaértékűnek minősítette.

Silye Sándor

Egy éve  az iskolákban az osztályok csapatai játszottak atlétikát, majd a sulik legjobbjai mérték össze ügyességüket. Most újabb akciót rendeznek az utánpótlásért. 
 
Az ARAK Aktiváló-nak az a lényege, hogy a gyerekek az atlétikai pályán találkozzanak, és az atlétika különböző számaiban virtuskodjanak. Mint azt Tölgyesi Előd, a szakosztály vezetője elmondta, az iskolákban meghirdették a versengés, a próba lehetőségét, a tervek szerint három havonta rendeznek megmozdulásokat, és az érdeklődő ifjak ezeken játszva atletizálhatnak. Ahogy egy éve az alsó tagozatosok esetében volt, most is az a lényeg,   hogy az ötödikes, hatodikos ifjak velük maradjanak, és az edzők felkészítsék őket az igazi versenyekre. A  találkozókon a jobb hangulat érdekében csapatokba osztva versenyeznek majd egymással a résztvevők. Az első alkalom pénteken, 15 órától lesz a Sóstói Stadion atlétikai pályáján. Az előzetes információk szerint 40-50 gyerek lesz ott. Legyenek többen, hiszen a cél az, hogy mindenki élményekkel gazdagabban térjen haza, és várja az újabb találkozás lehetőségét. Apró emléktárgyakkal is megerősítik az emlékezést az első atlétikai sikerre...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!