Hírek

2012.08.27. 12:28

Lefoglalta a rendőrség a gyanús VW Golfot

Gárdony - Egyedi azonosítójel hamisítása miatt indult büntetőeljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon vasárnap egy VW Golf ügyében.

feol.hu

A Velencei-tó partján szolgálatot teljesítő járőrök Gárdonyban a Lazac utca Holdfény sétány kereszteződésében közúti ellenőrzésre állítottak le vasárnap délután egy VW Golfot. Az autót vezető 29 ásványrárói lakosnak a járőr közlése alapján azzal a ténnyel kellett szembesülnie, hogy sem a szélvédőben elhelyezett azonosítók, sem az autóba szerelt motor, sem pedig a jármű alvázszáma nem egyezik az autó papírjaiban szereplő adatokkal. A járőr kérdésére a sofőr elmondta, hogy az autó eredeti karosszériája megsérült, ezért vásárolt hozzá egy másik, azonos színű gépkocsit és arról szerelte át a sajátjára, az alvázszámot pedig áthegesztette. A motorcserével kapcsolatban is elismerte, hogy egy Ausztriában vásárolt Seat nagyobb teljesítményű motorját tette át az autójába. A sofőr ellen büntetőeljárást indítottak a gárdonyi nyomozók, a bűncselekmény tárgyát képező VW Golfot lefoglalta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!