Hírek

2012.08.23. 05:44

Fehérvár Szépe – Ki lesz a nyerő? Ma még voksolhatnak

Székesfehérvár – Szombaton végre kiderül, ki viselheti a jubileumi, tizedik alkalommal megrendezett Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője kitüntető címét és a koronát egy éven át.

Miskei Anita

Tíz évvel ezelőtt indítottuk útjára a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt, melyre több százan jelentkeztek, s a végső döntőbe száznál is többen jutottak be. Idén, a jubileumi megmérettetésre különleges feladatokkal lepték meg a szervezők a versenyzőket.

Ahogy mindig, úgy az idén is nagy hangsúlyt kapott a csapatépítés, hiszen a zsűri a döntő éjszakáján nem csak egyenként figyeli a lányok szépségét, kisugárzását, hanem közösen elért teljesítményükre, összeszokottságukra, harmóniájukra is kíváncsiak. A szépségipar nehéz szakma, melyben ugyan sokszor magányosak a benne élők, dolgozók, de a színpadon felvonuló modelleknek egységet kell alkotniuk a háttérben dolgozókkal épp úgy, mint a többi modellel. A sikernek a közös munka, az összeszokottság, a csapajáték ugyanúgy része, mint az egyéni eredmények, s a szépség, amivel varázsolhatnak, ámulatba ejthetnek a hölgyek bárkit.

Ezúttal, augusztus 25-én, a Vörösmarty Színház színpadán az összeszokottság, a csapatmunka még nagyobb szerepet kap. Hiszen a felvonuló hölgyek táncukkal, közösen elkészített és begyakorolt koreográfiájukkal is hódítanak majd. Van, aki a szerénység álarca mögül bújik majd elő, mások az érett nőt vetkőzik le a színpadon, hogy bepillantást engedjenek szépségükbe, s lelkükbe is. A szép ruhák, az apró bikinik, a csillogó ékszerek mellett nagyon fontos a mozgás is. A szépségek nap mint nap táncolnak, fáradhatatlanul készülnek a döntő éjszakájára, az utolsó nagy fellépésre. Tegnap is a táncokat tanulták, egy fitneszstúdióban Vincz Dóri irányítgatja nap mint nap a lányokat. Tanítja a lépéseket, segít, ha valaki lemarad. Munkája eredményeként minden hölgy képes a kecses vagy izgalmas mozdulatokra, melyek minden bizonnyal felfűtik majd a színház minden szegletét szombaton éjszaka, amikor utcai viseletben, falatnyi bikiniben, és elegáns alkalmi viseletben is felvonulnak.

On-line szavazás itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!