Hírek

2012.07.20. 11:30

Rendőr-polgárőr családi nap és foci bajnokság

A Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén működő Óbarki Polgárőr Egyesület július 7-én hagyományteremtő céllal szervezte meg első barátságos labdarúgó mérkőzését családi nappal egybekötve.

feol.hu

Első alkalommal az Óbarki Polgárőr Egyesületének tagjaival mérték össze a pályán a tudásukat a rendőrkapitányság munkatársai. A Bicskei Rendőrkapitányságot Márton Sándor r. főtörzszászlós, Balogh Ferenc r. törzszászlós, Jeney Attila r. zászlós és Kontra Szilveszter r. zászlós képviselte a mérkőzésen - olvasható a rendőrségi közleményben.

A meccs ideje alatt a focipályán kifáradt és megéhezett résztvevőknek, családtagjainak, illetve minden ide érkező vendégnek vadpörkölt elkészítésével kedveskedtek a rendezvény szervezői.

A Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területének közbiztonságáért érzett felelősségüket átérezve a polgárőrség és a rendőrség példás együttműködésre törekszik. Ez csak közvetlen, folyamatos kapcsolattartással képzelhető el. A személyes ismeretség pedig elengedhetetlen a települések körzeti megbízottai és polgárőrei között. A jó hangulatban eltöltött családi nap ezt a célt szolgálta.

A szervezők és résztvevők ígéretet tettek arra, hogy a közeljövőben a községekben működő valamennyi polgárőr egyesületet meghívják a településeken megszervezett hasonló rendezvényre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!