Hírek

2012.07.24. 15:59

Irodát adtak a helyi körzeti megbízottnak

Mátyásdomb - Az önkormányzat irodahelyiséget alakított ki a körzeti megbízott részére, és egyben egy számítógép térítésmentes használatát is felajánlotta. A faluban polgárőrséget szerveznek.

V. Varga József

A térség önkormányzatainak együttműködése példaértékű az Enyingi Rendőrőrssel - fogalmazta meg a kis házi ünnepségen Angyal Gábor rendőr őrnagy, őrsparancsnok. Egy éve Szabadhídvégen adtak át irodahelyiséget a körzeti megbízottnak, kedden délelőtt Mátyásdombon, néhány nap múlva pedig Mezőkomárom következik majd a sorban.
A helyi megbízottnak Szabadhídvégen és Mezőkomáromban szolgálati lakást is a rendelkezésére tudtak/tudnak bocsátani. Amint Tilhof István polgármester és Magyarósi Klára jegyző elmondta: Mátyásdomb közbiztonságának javítása lebegett a képviselő-testület lelki szemei előtt, amikor úgy határoztak, hogy a házasságkötő épületében a körzeti megbízott részére egy irodahelyiséget alakítanak ki - melynek fenntartását is felvállalják -, és egyben térítésmentesen felajánlották egy korszerű számítógép (laptop) használatát is.
A laptop arra is lehetőséget biztosít majd, hogy a lakosság bejelentéseit a helyszínen is fel tudják venni, így nem kell amiatt az illetőnek a kisvárosba utaznia - emelte ki az ünnepélyes átadás alkalmával Tóth Péter rendőr zászlós, körzeti megbízott. A polgármestertől azt is megtudtuk, hogy a faluban megkezdték a polgárőrség szervezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!