Hírek

2012.07.28. 03:31

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője - Szavazzon ön is a legszebbre!

Krima Dorina 1995-ben Székesfehérváron született, a Kodolányi középiskolában tanul.

feol.hu

A kedvenc tárgya a biológia, tesnevelés- és biológia szakos tanárnak készül. A zöld szemű, szőkésbarna hajú lány  óvodásként szeretett bele a táncba, kedvencei a néptáncok, a balett és a jazz, amivel a mai napig is foglalkozik. Általános iskolás korától kezdve részt vett vers- és prózamondó versenyeken, egyszer a Csodák városa című darabban is szerepelhetett a Vörösmarty Színház falain belül. Ez egész életre szóló élmény volt számára. Szeret sütni, főzni, biciklizni és olvasni. Saját bevallása szerint imádja maga körül a csillogást és  azt is, ha az emberek figyelnek rá. Már kisgyerekként eldöntötte, hogy jelentkezik a versenyre, egy kedves ismerőse sikerén felbuzdulva, aki  pár éve kapta meg a Fehérvár Szépe koronát. Dorina 55 kiló, 167 centi.  Méretei: Csípőbőség 93, derék 78, mellbősége 94 centi.



Ha ön szerint Krima Dorina a legszebb, küldje el sms-ben az FV08-os sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!