Hírek

2012.07.10. 05:10

A hónap orvosa, ápolója Várkonyi Mária és Fritz Mária

Székesfehérvár - Júniusban is olvasóinkkal együtt kerestük a legjobbakat: az önök voksai alapján szabadbattyáni szakember lett a hónap orvosa és székesfehérvári szakember a hónap ápolója.

Gábor Gina

A  jelképes elismerést   év elején indított sorozatunk alapvetése szerint  azok a kaphatják meg, akiket a páciensek szakmai hozzáértésük mellett emberségükért, türelmükért tartanak kiemelkedőnek. Júniusban  a szabadbattyáni háziorvos, infektológus Várkonyi Mária birtokolhatja  olvasóink szavazatai alapján  a hónap orvosa címet. A hónap ápolójának pedig Fritz Máriát, a   székesfehérvári Szent György  kórház idegosztályának munkatársát választották az olvasók.  
Gratulálunk a két szakembernek,  és természetesen hamarosan be is mutatjuk őket lapunk hasábjain. Ők - ahogy az eddigi szavazások nyertesei - mindannyian  részt vesznek majd az év végi, az év orvosa/ápolója szavazáson is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!