Hírek

2012.06.29. 05:34

Mindent egy helyen, a tulajdoni laptól a gyesig, a kormányablakban

Székesfehérvár - Jelenleg Dunaújvárosban és Fehérváron működik kormányablak, de a távlati cél az, hogy megyénként 10-12 ilyen segítse az állampolgárokat - derült ki a SZÉNA tájékoztatóján.

Tribolt Lajos

A  SZÉNA Egyesület szervezésében hasznos tájékoztatót hallgathattak meg az érdeklődők a  Civil Házban: Simon Katalin, a Fejér Megyei Kormányhivatal Kormányablak osztályvezetője mutatta be a kormányablak működését. Ebből kettő van  megyénkben: egy a fehérvári Piac tér 10. alatt, valamint Dunaújvárosban, a földhivatal mellett, de a távlati cél az, hogy megyénként 10-12 kormányablak segítse az állampolgárokat.

Simon Katalin kiemelte, az integrált ügyfélszolgálat célja, hogy egy helyen lehessen intézni a tulajdoni lap kikérésétől kezdve a nyugdíjügyekig mindent. Ez  távlati cél, de már most  is van lehetőség családtámogatási kérelmek beadására, TAJ-kártya, európai biztosítási kártya igénylésére is.

 A reggel 8 és este 8 közötti nyitva tartási időben az ügyfeleknek segítenek ügyfélkapu nyitásában, nem hiteles tulajdoni lap kiadásában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!