Hírek

2012.06.06. 07:08

Immár hivatalosan is: négy újabb jelölt

Dunaújváros - Hét, hivatalosan is nyilvántartásba vett jelölt versenghet a július 1-re kiírt időközi választáson a 7-es választókerületben élők szavazataiért.

Szabó Szabolcs

Ülésezett a Helyi Választási Bizottság, amely a május 31-ig leadott kopogtató cédulákat vizsgálta meg. A négy érintett jelölt, átment a törvényességi rostán, így már hivatalosan is indulhatnak a július 1-re kiírt időközi választáson, a hetes választókerületben.

A bizottság a Lehet Más a Politika színeiben induló Gergely Ákost, a Demokratikus Koalíció által indított Czuczor Zsoltot, valamit a Fidesz  Magyar Polgári Szövetség jelöltjeként induló Nagy Zoltánnét és a függetlenként harcba szálló Kozma Erzsébetet a dunaújvárosi 7-es számú önkormányzati egyéni képviselői választókerületben képviselő-jelöltként nyilvántartásba vette.
 
Így várhatóan heten mérkőzhetnek majd meg a választók voksaiért.  Csóka Bernát a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Magyar András az Magyar Szocialista Párt jelöltje, valamint Szilágyi Miklós függetlenként induló jelölt már korábban leadta a nyilvántartásba vételhez szükséges érvényes minimum 41 darab ajánlószelvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!