Hírek

2012.05.04. 05:51

Nagyok között a munkácsysok - tévében szerepel az iskola csapata

Székesfehérvár - Tanár-diák csapatok mérték össze játékosan erejüket egy sportvetélkedőn, amelyen a Munkácsy iskola csoportja is részt vett. A versenyt a tévében is bemutatják, Nagy vagy címmel.

feol.hu

Május 6-án, vasárnap 9.45 órakor kezdődik az a "Nagy Vagy!" című sportvetélkedő a Tv2-n, melynek műsorában a székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola csapata is bemutatkozik. Földön, vízen és levegőben mérték össze tudásukat a tanár-diák csapatok márciusban a Budaörsi Városi Uszodában, itt indult a munkácsysok 10 fős csapata is. A verseny márciusban volt, és a határon túli magyar diákok is részt vehettek rajta.

Mindenkit egy-egy szülő és sztár segített a nem éppen hagyományos sportágakban. A fehérvári tanulók csapatkapitánya Görög Zita, „vezérszurkolója” pedig Fa Nándor volt. Népes, közel hetvenfős szurkolótábor lelkesítette a munkácsys csapatot.
- Bár az idő rövid volt a felkészülésre, csapatunk pillanatok alatt összeállt. Versenyzőink, a diákok és a szülők egyaránt első szóra felsorakoztak iskolánk mögé, pedig igen sok bizonytalanság gyötört mindenkit. Később kiderült, hogy fölöslegesen. Profi szervezéssel, jó körülmények közé vártak minket a rendezők. A felvétel végén közösen ünnepeltük, hiszen a versenyző iskolák mind "Nagyok" voltak. A gyerekek a felnőttekkel együtt egytől-egyig példásan küzdöttek. Mindezt úgy tették, hogy még a nevetésnek és a mosolynak is jutott hely bőven. Erről május 6-án délelőtt mindenki meggyőződhet, ha bekapcsolja a televíziót és átkapcsol 09.45 órakor a TV2-re. Sportszerű, fergeteges hangulatú versenynek lehettünk részesei. Az egész napos családi program felejthetetlen élmény volt minden résztvevő számára - mondta el Tóth Péter igazgató.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!