Hírek

2012.05.25. 13:44

Kitiltják a teherautókat a Fiskális útról

Székesfehérvár - A Nagyszombati útra újra kiteszik a súlykorlátozó táblát, a Fiskális útra pedig ezek után már nem hajthatnak be teherautók.

Házi Péter

Olvasónk felvetésére a napokban foglalkoztunk azzal a kérdéssel, mi lesz a Nagyszombati útra korábban érvényes 7,5 tonnás autók forgalmát tiltó korlátozással, ugyanis jelenleg a csatornázási munkálatok miatt nincs kint a tábla. A megjelent cikkünkre reagált Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő, aki pontosította az általunk eddig tudottakat: a Nagyszombati útra a munkálatok végeztével újra kiteszik a 7,5 tonnás tiltótáblát. A jövő hét elején tartják a Berényi és a Kadocsa út kereszteződésében kialakított balra kanyarodó sáv műszaki átadását, így mostantól a városba érkező teherautók balra is rákanyarodhatnak a Kadocsa útra. Ezzel párhuzamosan a Fiskális útra pedig ugyancsak kikerül a 7,5 tonnánál nehezebb járművek forgalmát tiltó tábla - hívtra fel a figyelmet Horváth Miklós Csaba. Mindettől tehát a remények szerint csökken az Öreghegy két nagy útjának forgalma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!