Hírek

2012.05.20. 17:26

DUDIK: Rockvilla és partiarcok

Dunaújváros - Amennyire sokan várták, olyan gyorsan el is telt a IV. DUDIK fesztivál három napja. Pénteken és szombaton is benépesült az alsó Duna-parti helyszín.

Gallai Péter

Ne csodálkozzon azon senki, ha netán ma a szokottnál is több rekedt hangú emberrel találkozik a városban.  Ugyanis a DUDIK fesztivál pénteki és szombati napján is bizony alaposan kieresztette a  hangját több ezer ember.  Egyrészt a koncerteken, másrészt a karaoke bázison, de jelentős kiabálást, valamint  szomort és kitörő örömet okozott a labdarúgó BL-döntő is, amelyere zsúfolásig megtelt a nagysátor.

Pénteken már ötezer látogatót vonzott a DF hallgatói önkormányzatának fiesztája,  köszönhetően a Tankcsapdának is. (A debreceni  banda interjút is adott lapunknak). Nagy siker volt a Hollywood Rose fellépése, a csapat énekese többször is a nézők közé futva énekelte a Guns n' Roses klasszikusokat.

 

 

Vasárnap már gőzerővel bontották  a helyszínt a  dolgos kezek, eközben kértünk Arnold Miklós főszervezőtől egy gyorsmérleget.

- A szervezés  és lebonyolítást tekintetében úgy vélem minden jól sikerült, amiért persze köszönettel  dolgozom a csapatnak, aki a DUDIK-on dolgozott. Látogatószámban tizenegyezer  a mérleg, ennyien voltunk tavaly is.  Ezért viszont most van bennem némi csalódottság, mert úgy véltem: egy ilyen rendezvény jobban megmozgatja az itt, vagy a környéken élőket.  Azaz többen leszünk. Persze, ez nem szegi a kedvem, hogy legyen ötödször is DUDIK, viszont lehet azon eltöprengünk,  hogy érdemes-e ekkora fesztivált rendezni, vagy inkább kisebbre gomboljuk a "kabátot".

 

Képgaléria: itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!