Hírek

2012.04.19. 12:27

Jól sikerült tánctalálkozó Soponyán

Soponya - Az Őszi Napsugár Nyugdíjasklub hosszú ideje szervezi lelkesen a különböző kulturális programokat. Legutóbb tánctalálkozót szerveztek, melynek a művelődési ház adott otthont.

Miskei Anita

Második alkalommal rendezték meg a Tánc, tánc, tánc elnevezésű nyugdíjas táncosok baráti találkozóját.  A megvalósításhoz pedig igazán sok szervezés szükségeltetett, így számtalan feladatuk akadt a szervezőknek - árulta el Hollósi Lászlóné.  A rendezvényen   Balogh Istvánné klubvezető és Rubina Sándor, a Nyugdíjas Szervezetek  Életet az Éveknek Fejér megyei Szövetségének elnöke is részt vett, s köszöntötte a résztvevőket.  Majd az óvodások versei és az iskola 8. osztályának nyitótánca után mintegy 2 órás műsorban nyolc meghívott vendég nyugdíjasklub, népdalkör, táncegyesület mutatkozott be.  Remek produkciók sorakoztak egymás után a színpadon, fellépett  az   Alcoa Köfém nyugdíjasklub, a  Délibáb népdalkör, a jenői nyugdíjasklub is. De eljöttek a találkozóra a kincsesbányai nyugdíjasok, a  móri Ezerjó nyugdíjasklub tagjai, s a  ráckeresztúri Darázsderék táncegyesület, a  sárkeresztúri Napsugár nyugdíjasklub, valamint a  sárszentágotai Csillagfürt csapatának tagjai. Hollósi Lászlóné, az  iskola igazgatója hozzátette, olyan jól sikerült a találkozó, hogy a szervezők mellett a résztvevők is várják a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!