Hírek

2012.04.11. 12:17

Díjlovas válogatottban a filmsztár fríz mén

Nagyegyháza - Nehéz időszak előtt áll Aiso, a megye egyik legsikeresebb fríz ménje, aki minden évben egyre komolyabb eredményeket ér el. Idén sem várható ez másként, hiszen a fekete paripa bekerült a Díjlovas Válogatott keret tagjai közé. Ígéretes - mondják róla.

S. Töttő Rita

A tavalyi évben, ahogy már írtunk is róla, a legmagasabb szinten, nagydíjban  kezdett el versenyezni a gondtalan hétköznapjait nagyegyházi otthonában töltő Aiso és lovasa, Simon Szilvia.
 A Kardos házaspár nagyon büszke a csodaszép lóra, akit, mielőtt megvásárolták volna, még Jeremy Irons is lovagolt az Eragon című filmben.
Sok versenyen és bemutatón, például a Móron rendezett Fríz Szemle Lovas  show műsorában is nagyon nagy sikerrel szerepelt. De az Országos Bajnokságon és egyéb jelentősebb megmérettetéseken is hasonlóan kedvező  vélemény alakult ki munkájukról.
  Nagy előrelépést és megtiszteltetést jelent, hogy ezen teljesítményük  alapján beválasztották a párost a Díjlovas Válogatott keret tagjai közé - mesélte büszkén Kardosné Katalin, aki hozzátette: a Díjlovas Válogatott osztrák edzője, Johann Riegler, az őszi edzőtábor alkalmával foglalkozott velük és ígéretesnek ítélte meg a páros jövőjét!
 Ez azt jelenti, hogy komoly feladatok várnak Aisora 2012-ben, hiszen  nemzetközi versenyeken is részt kell venni és helytállni, ami a fő célja Kardoséknak.
-  Így már most, a versenyidény elején elmondhatjuk, hogy terveink szerint  nehéz időszak előtt áll a páros. Több külföldön és itthon rendezett nemzetközi versenyen kívánunk részt venni. Remélem, hogy az idén is be tudunk majd számolni szép eredményekről - tette hozzá a gazda, aki nagy sikereket vár az idei esztendőtől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!