Hírek

2010.08.13. 12:55

Választási tudnivalók

Választási tudnivalókat osztott meg az újságírókkal pénteken Laczi Zoltán, a helyi választási iroda helyettes vezetője

Házi Péter

- Az 54-es szavazókör szavazóhelyiségét az Alba Geotrade Zrt-be telepítik át a Comenius iskolából. Azok, akiknek csak Székesfehérvár szerepel utca és házszám nélkül a lakcímkártyáján, a 4-es számú szavazókörben, a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában voksolhatnak - mondta el  pénteken Laczi Zoltán, a székesfehérvári választási iroda helyettes vezetője.  
Akinek bejelentett tartózkodási helye van (ideiglenes lakcím), csak akkor szavazhat tartózkodási helyén, ha azt 2010. június 16-át megelőzően jelentette be, az igazolás kiadását követően nincs lehetősége meggondolni magát.
A kisebbségi választás helyszíne a Hermann László Zeneiskola (Székesfehérvár, Városház tér 3.) lesz, a kisebbségi választói jegyzékbe bekerültek ezen kívül a helyhatósági választáson a lakcím szerinti szavazókörben szavazhatnak. Minderről Laczi Zoltán, a helyi választási iroda helyettes vezetője számolt be az újságíróknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!