Hírek

2010.08.27. 13:00

A Jobbik olcsóbb távhőszolgáltatást akar

A Jobbik városi elnöke, Gál Péter Pál programjuk egyik legfontosabb eleméről, a az olcsóbb távhőszolgáltatás megvalósításáról beszét a sajtó képviselőinek pénteken.

Tihanyi Tamás

- A Jobbik Szent István Programjának egyik legfontosabb eleme az olcsóbb távhőszolgáltatás  megvalósítása - mondta pénteken  újságírók előtt Gál Péter Pál, a párt városi elnöke, polgármesterjelölt. A politikus szerint a megújuló energiaforrások felhasználására Fehérváron is fel kell készülni, a lehetőségeket ki kell használni. A lakótömbök önálló hőközpontokat hozhatnának létre, s ezzel a jelenlegi kötött (illetve emelkedő) áras távhőszolgáltatást egy olcsóbb megoldás válthatná fel.        Lapunk  a változás  várható költségeire kérdezett rá. A Jobbik önkormányzati képviselője azt mondta,  városi alapot kellene létrehozni a célokra, pályázati forrásokat kell megszerezni, de számítani lehet a lakótömbök önálló  anyagi erejére is, hiszen számukra a változás valódi megtakarítást jelentene a korábbi ígéretekkel szemben. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!