Hírek

2010.07.21. 10:46

Csákvár segítséget nyújtott Ónodnak

FMH - Csákváron pénz- és tartós élelmiszer gyűjtési akció indult az ónodi árvízkárosultak megsegítésére. A pénzt átutalásáról a polgármester gondoskodott, az élelmiszereket pedig Setét Vilmos, Illés Szabolcs és Zolnai Sándor önkormányzati képviselők vitték el az árvíz sújtotta településre.

Katonáné Venguszt Beatrix

- A közel háromezer lakost számláló települést tavaly december óta immár ötödször öntötte el a víz – számolt be tapasztalatairól lapunknak Setét Vilmos. – Bacsó János ónodi polgármester szerint az utolsó áradat volt a legrosszabb, még a település idős lakói sem emlékeztek hasonlóra. Most már száraz a gátak környéke, de több, mint hatvan árvízkárosult család problémáját még meg kell oldani, házaikat helyre kell hozni, vagy újat kell építeni. Örülök, hogy a csákváriak ismét segítő kezet nyújtottak a bajba jutottaknak, és örömmel tölt el, hogy az adományok átadásában közreműködhettem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!