Hírek

2010.06.14. 07:16

Országos sikerek a Mákvirágok bábcsoporttól

A Zichy Jenő Általános Iskola Mákvirágok színjátszó és bábcsoportja két országos fesztiválon szerepelt MiCsodafa?! című előadásával. A megmérettetésekről aranyminősítéssel tértek haza.

Rápolthy Éva

Ezzel a fellépéssel kezdődött tehát az izgalmas hétvége, amely aztán Egerben folytatódott a XVII. Gyermekbábosok Országos Fesztiválján. A fáradhatatlan csapat remek előadással örvendeztette meg a nézőket és a bábművészekből, bábos szakemberekből álló zsűrit. S a jutalom sem maradt el: a Mákvirágok ismét aranyminősítéssel és az Oktatási Minisztérium különdíjával tért haza a fesztiválról, amelyen az ország 18 legjobb bábcsoportja versengett.

A kis csapat a nagy sikerek után örömmel játssza tovább a Benedek Elek gyönyörű meséjéből készült darabot, amely legmélyebb érzelmeinkről szól: szerelemről, előítéletekről, bosszúvágyról, gátlásokról, és persze a boldogságkeresésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!