Hírek

2010.06.14. 17:08

Gyűjtés a karitásznál és a plázákban is

Székesfehérvár - Magánszemélyek, egyházak, kereskedelmi cégek egyaránt segíteni szeretnének a bajbajutott embereken.

Fejér Megyei Hírlap

Bútorokat adna

"Van néhány használt bútorom, amit szívesen odaajándékoznék az árvízkárosultaknak" - írta e-mailjében olvasónk, aki nevét nem kívánja nyilvánosságra hozni.


Önkéntest keres

Május elejétől folyamatosan dolgoznak a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász munkatársai a helyszíneken. Önkéntes munkával, segélyek szállításával, gyűjtéssel foglalkoznak. Tartós élelmiszert, ivóvizet, tisztítószert, bútorokat gyűjtöttek eddig. A hívek adakozásának köszönhetően ebből az egyházmegyéből a 70 millió forintot meghaladta az adományok összege. Jelenleg építőanyagot, bútorokat gyűjtenek, és az újjáépítéshez önkéntesek jelentkezését várják. Használt ruhára már nincs szükség! Pénzt a Katolikus Karitász elkülönített számlaszámára lehet befizetni: 12011148-00124534-00800007.

Gyűjtés a plázában

A MikulásGyár, a Ségécé Pláza-lánc és a Magyar Vöröskereszt sok éve jól működő hármasa nagyszabású adománygyűjtést szervez az árvízkárosultak részére. A MikulásGyár a 12 hazai pláza közreműködésével ezúttal évközben is segít. Így a plázákban - Fehérváron is - június 14-20. között várják a felajánlásokat, tisztító- és tisztálkodási szereket, tartós élelmiszereket, új ruhákat, amelyeket a Vöröskereszt szállít el a rászorulóknak.

Lapunk a 11736006-20282316 számlaszámra is várja az adományokat, a közlemény rovatba kérjük beírni az: adomány szót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!