Hírek

2010.05.10. 02:27

Házikedvencek kiállítása és virágvásár a Nádasdy-kastély parkjában

Nádasdladány - Régiós házikedvenc-kiállítást és virágvásárt rendeztek szombaton a Nádasdy-kastély parkjában.

Kovalcsik Katalin

A kastély termeiben gyermek, felnőtt önismereti tréninget tartottak, amelyeken a gyerekkori agresszióról volt szó elsősorban, de beszélgettek az előadók és a hallgatók a családi és érzelmi mediációról, a konfliktuskezelésről. A nagyterem zsúfolásig megtelt, amikor a Szabad Színház előadásában megkezdődött a Bogárka-Land mesejáték. Sokan sajnálták, hogy nem fértek be, és nem volt második előadás, de utazott tovább a színház. Kárpótlásul érdemes volt kimenni a parkba, ahol galambokat, egy szürke pónit, kis és óriás nyulakat simogathattak a gyerekek. Az állatmentők is megérkeztek, Molnár Tamásné és férje olyan kidobott, de megmentett kutyákat vittek a bemutatóra, amelyeket örökbe lehetett fogadni. A kis spániel keverék Füles békésen tűrt mindenkit, elnyújtózott a fűben, élvezte, hogy simogatják. Talán még azt is örömmel vette, hogy sokan lefényképezték vele gyermeküket, pózolt a kis hamis.

Az Otthon Segítünk Alapítvány önkéntes segítőinek sátránál nyugodtan hagyhatták a gyereket apukával az édesanyák, amíg ők kedvükre nézegették és vásárolgatták a virágokat. A délutáni műsort Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház művésznője vezette. A felújítás alatt álló és folyamatosan szépülő Nádasdy-kastély parkjában nagy volt a forgalom szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!