Hírek

2009.01.27. 03:28

Értetlenül és fájdalommal

<b>Dunaújváros</b> - Kollégái értetlenül és fájdalommal állnak K. János tette és halála előtt. Egy rossz szót nem tudnak, nem képesek róla mondani. Úgy érzik, e szörnyű tettet egy másik János követte el.

Pekarek János

- Pénteken este hatkor még arról beszéltünk vele, hogy másnap reggel ötre siet jönni, hogy a váltótársának ne kelljen várnia rá. Teljesen nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak látszott. Még most is ráz a hideg, hogy erről beszélek - mondta lapunknak Skanda Károly, a Fix Taxi ügyvezető igazgatója, a néhai K. János főnöke. - A legjobb munkaerők közé tartozott! Soha egy percet nem késett, egy sörre sem ült be soha, mindig rohant haza, az imádott kisfiához... Mindig róla áradozott... Egyszerűen nem akartuk elhinni, hogy ezt ő tette... Hogy ő ezt tette... Amit csinált, azt mindannyian maximálisan elítéljük, de mint embert sajnáljuk, hogy idáig jutott. Sokat gondolkodtunk a kollégákkal azon, hogy most tegyünk-e ki az autókra fekete szalagot a gyász jeléül? Végül arra jutottunk, nem. Mindenki magában gyászolja őt. Kollégák, utasok egyként szerették a Jánost! Úgy érezzük, hogy ezt a tettet nem is ő, hanem egy másik ember követte el, akit ugyanígy hívnak, aki külsőre ugyanígy nézett ki, de valójában nem ő volt. Nem értjük a dolgot. Egy rossz mondat soha, senkiről el nem hagyta a száját. Hihetetlenül megrökönyödtünk a hírek hallatán! - mondta Skanda Károly, kollégái nevében is.

Akik egyébként hétfőn is lesújtva végezték munkájukat. Kérdéseinkre is rendre csak annyit válaszoltak: ezt inkább hagyjuk , bocs, de nem tudok beszélni róla .

K. Jánosnak magam is többször utasa voltam. Én sem tudok mást mondani róla: az udvariasság és a korrektség mintaképe volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!