Hétvége

2015.05.09. 11:10

Staféta Gelencsér Józseffel

A staféta előző vendége Fábry Péter Gelencsér Józsefnek adta át a Stafétát. Kérdése: Hogyan tudod, tudtad összeegyeztetni a néprajzot, a hivatásoddal?

Sebestyén Lilla

– MÁR egészen fiatalként vívódtam a jog és a néprajz között. A lehetőségek, az élethelyzetek és a rengeteg jóakarat aztán hozzásegített ahhoz, hogy mind a két szenvedélyemnek hódoljak. Az évek során egyre több, hasonló érdeklődésű barátra, segítőre tettem szert, ezáltal lehetőségből is egyre több akadt. Persze, egy nap csak huszonnégy órából áll, de én mindig is a pihenés, a szórakozás rovására kutattam, tanultam. Mai napig nem tudnék kint ücsörögni a napon áldozva az édes semmittevésnek, folyamatos igényem van a tanulásra. Amikor nyaralni megyünk, akkor is igyekszünk olyan városokba ellátogatni, amiknek történelmi jelentőségük van.

Fotó: Sebestyén Lilla

GELENCSÉR JÓZSEF Csonka Krisztinának adja át a Stafétát. Kérdése: Hogyan tudja segíteni egy humán műveltségű fiatal egy középvállalat reál műveltségű elnök-tulajdonosát?

A staféta következő vendége:

Csonka Krisztina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!