Hétvége

2017.04.08. 08:23

Staféta Kovácsné Marosfi Évával

ELŐZŐ SZÁMUNK vendége Kovácsné Marosfi Évának adta át a stafétát a következő kérdéssel: milyennek látja a mai ifjúságot?

Bokros Judit

– KÉT GYERMEKEM – egy felnőtt nagyfiam és egy középiskolás lányom – van, s közel három évtizede tanítok. Így mondhatom, hogy az ifjúság az életem meghatározó része. Nem könnyű ma fiatalnak lenni: 18 évesen legyen például nyelvvizsgád, jogosítványod. Valósítsd meg önmagad: sportolj, játssz hangszeren, legyenek barátaid. A családodat se hanyagold el és ne felejtsd el a kötelességedet se: tanulj, készülj az érettségire.

– A SIKER a gyerek-szülő-iskola egységén múlik. Sok fiatal céltudatos és mindent megtesz azért, hogy megvalósítsa az álmát. Úgy vélem, a tanárok számára is kiemelkedő fel-adat, hogy tanítványaik minél jobb eredményeket érjenek el. Nekem pedig, mint szülőnek, 19 évem volt arra, hogy azokhoz az értékekhez hozzájuttassam gyermekemet, amelyekkel továbbléphet az életben. Az érettségizőknek kívánom: sikeresen vegyék az akadályokat.

KOVÁCSNÉ MAROSFI ÉVA Gál Csabának adja át a stafétát. Kérdése: milyennek látja Fehérvár irodalmi életét?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!