Hétvége

2015.05.30. 14:59

Staféta Németh Gáborral

Vasárnapi számunk előző vendége Németh Gábor úszóedzőnek adta át a stafétát, a következő kérdéssel egyetemben: – Mit látsz, az informatika világában hogy viszonyulnak a gyerekek a sporthoz?

Sebestyén Lilla

– AZT vallom, hogy az egyensúlyt kell leginkább megtalálni. Szerintem nem baj, ha a gyermek használja a számítógépet, sőt, elengedhetetlen a mai világban ez a tudás. Arra viszont ügyelni kell, hogy minél előbb megszerettessük, hozzászoktassuk a lurkót a testmozgáshoz, ez a szülők és a tanárok közös feladata. Már egészen fiatalon érdemes edzeni, hogy később a testmozgás szokássá váljon.

Akik nálam sportolnak, a profik között szeretnének lenni, így a gyermek hozzáállásával általában nincs probléma. Inkább a szülők azok, akikben tudatosítani kell, hogy a gyermek nem tud szétszakadni.

NÉMETH Gábor Szili Csabának, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola igazgatójának adja át a stafétát. Kérdése: – Mit gondolsz az alternatív oktatási módszerekről? Így például a Waldorfról?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!