Teremfoci

2018.01.18. 19:41

Sikerült a címvédés a vendéglátó száriaknak

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg Száron az Újévi Teremlabdarúgó Tornát a sportegyesületek igazolt labdarúgóinak részvételével.

Káldor András

A kupagyőztes Szár

Fotó: A klub

Az idei megmérettetésen 23 csapat képviseltette magát. Fejér megyén kívül Komárom-Esztergom megyéből és Budapestről is érkeztek csapatok. A szervezők három hatos és egy ötös csoportba osztották a résztvevőket, előtérbe helyezve a sok játéklehetőséget. Az elődöntőben Szár 2-2-re végzett Vál csapata ellen. A büntetők után 3-2-es összesítéssel a hazaiak készülődhettek a döntőre, a Kecskéd pedig 2-1 arányban győzött a Vizafogó FC ellen. A bronzmérkőzésen a lendületes Vál viszonylag simán, 8-1 arányban diadalmaskodott az erejével teljesen kifutó Vizafogó FC csapata felett.

A kupagyőztes Szár
Fotós: A klub

A döntőben a szári gárda helyenként tetszetős játékkal 3-1-re győzte le a kitűnő erőkből álló kecskédieket.

A gólkirályi címet 8 góllal Haász János (Szár) szerezte meg. A legjobb játékosnak Pető Dánielt (Kecskéd) választották meg, míg a legjobb kapusnak Szujó Imrét (Vál) látták a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában