vereség és győzelem

2017.11.22. 20:57

A röpis lányok nyertek, a férfiak kikaptak

A MÁV Előre SC NB I-es férfi röplabdázói papírforma vereséget szenvedtek hazai pályán, míg az NB II-ben szereplő lányokmagabiztos győzelmet arattak a bajnokság legutóbbi fordulójában.

Ferencz Balázs

Nem vesztettek játszmát a sötét mezes fehérvári lányok

Fotó: Nagy Norbert

Helyenként megnehezítették a MÁV Előre férfi röplabdázói a tavalyi bajnokságban ezüstérmet szerző Pénzügyőr dolgát. Mindhárom játszmában voltak periódusok, mikor felzárkóztak a fehérváriak, végül a papírformának megfelelően nyertek a fővárosiak.

Nem vesztettek játszmát a sötét mezes fehérvári lányok
Fotós: Nagy Norbert

MÁV Előre SC-Pénzügyőr SE 0-3 (-15, -17, -19)

MÁV: Tóth A., Stefanovics K., Németh Zs., Neukum G., Balogh P., Damsits L. Csere: Takács M. (liberó), Szőke Z., Halász K., Náhol G. Vezetőedző: Németh Ödön.

- Megilletődöttek voltunk, de nem tudom, hogy miért. Helyenként sok hibával játszottunk. Amikor rendben volt a nyitásfogadás, akkor partiban tudtunk lenne a vendégekkel. Megérdemelten nyert a Pénzügyőr – értékelt Németh Ödön vezetőedző.

Az NB II-ben kilencedik helyen álló női csapat magabiztos győzelmet aratott a Diamant U21-es csapata felett. Fésüs Irén tanítványai az egész mérkőzés alatt szervezetten és jól röplabdáztak, végig uralva a bajnokit.

MÁV Előre SC-MCM Diamant-Kaposvári Röplabda Akadémia 3-0 (17, 12, 12)

MÁV: Berkó L., Sziládi V., Kiss A., Blázs E., Orosz B., Petri I. Csere: Kovács E. (liberó), Nagy A., Huszár I., Budai V. Vezetőedző: Fésüs Irén.

- Végre volt a játékunknak ritmusa, viszont nagy hiányosságunk még mindig a hatékony sáncolás, amin változtatnunk kell. Kifejezetten örülök neki, hogy a cserék is jól be tudtak szállni a játékba – fogalmazott a találkozó után Fésüs Irén, a csapat trénre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában