Halmozza a díjakat

2024.04.16. 13:00

Tóth Balázs a legjobb!

Amióta a Fehérvár FC kapuját őrzi, 2023 szeptembere óta a Vidi egyik legmeghatározóbb játékosa a kapus, Tóth Balázs. December után március hónap legjobb játékosának járó díjat is a fehérvári hálóőr kapta az NB I-ben.

Ferencz Balázs

Tóth Balázs hétről-hétre válogatott formában védi a Vidi kapuját

Forrás: fehervarfc.hu

Az MLSZ és az honi pontvadászat találkozói közvetítő M4 Sport minden hónapban közösen díjazza az NB I legjobbjait. A Vidi kapusa, Tóth Balázs decemberben a hónap játékosa és a hónap védése díját is elnyerte, sőt, februárban is övé lett a legmutatósabb hárítás. Márciusi teljesítményével ismét a hónap legjobbja lett. A díjat a Paksi FC ellen 2-1-re megnyert találkozót követően vette át a Fehérvár FC 26 esztendős kapusa. 

Az elmúlt hónapban Tóth Balázs kapuját találta el a legtöbb lövés (25), övé volt a legtöbb védés (21), valamint a második legjobb védési hatékonyság (84%), az xGOT mutatója pedig +3,29, tehát több mint három góllal kevesebbet kapott, mint várható lett volna, ami nagyon kiemelkedik: a másodiknak csak +0,95-ös ez a mutatója - írja az m4sport.hu.

A védéseket és a díjakat halmozó hálóőr a fehervarfc.hu által készített videóban beszélt az elismerésről:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában