Jégkorong

2024.04.05. 20:50

Próbanapot tart a FEHA19

Próbajátékot hirdetett a Fehérvár Hockey Academy 19. A csapat várja azon jégkorongozók jelentkezését, akik kellő motivációt és reális tudást éreznek arra, hogy megmutassák magukat a csapat nyílt napján.

Szabó Róbert

Próbanapon bizonyíthatnak a jelentkezők a FEHA19-nél

Fotó: Soós Attila

Nem úgy zárta a 2023-2024-es idényt a FEHA19, ahogy azt elképzelte az együttes. A gárda a 44 alapszakaszmérkőzésen mindössze 31 pontot gyűjtött, 84 lőtt mellett 157 kapott góllal zárt, amely csupán a 10., utolsó helyre volt elegendő. Az utolsó előtti Dunaújvárostól kettő, míg a rájátszást érő nyolcadik helyen álló DEAC-tól már 25 ponttal maradt el. 

Az Akadémia most hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy április 27-én próbanapot tart. Ezen részt vehet bárki, aki kellő motivációt és reális tudást érez magában ahhoz, hogy megmutassa magát a csapat nyílt napján. Kiemelik, hogy ez az egyetlen olyan akadémia, amely junior csapatot versenyeztet az osztrák bázisú nemzetközi bajnokságban, és indul egy felnőtt, nemzetközi, professzionális bajnokságban.

A jégkorongozó aspiránsok április 19-ig adhatják le a jelentkezést a klub Facebook oldalán megtalálható űrlapon keresztül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában