Erős csapatok a Puskás-Suzuki-kupán

2024.04.09. 17:39

Jön a Real Madrid és a Juventus is

Május 16. és 20. között immár tizenhatodik alkalommal rendezik Felcsúton a Puskás-Suzuki kupát, amely a 17 éven aluli labdarúgók előkelő megmérettetése.

Ferencz Balázs

Erős utánpótláscsapatok érkeznek Felcsútra

Forrás: puskasakademia.hu

2008-ban mérték össze erejüket először azok az U17-es labdarúgócsapatok, melyekben vagy játszott, vagy edzőként tevékenykedett a legendás magyar futballista, Puskás Ferenc. Az elmúlt tizenhét esztendő alatt kétszer elmarast a torna, 2020-ban a koronavírus miatt, tavaly pedig a hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokság okán. A Puskás–Suzuki-kupa több mint egy seregszemle, remek színvonalú mérkőzésekkel nyújt szórakozást a külső szemlélőnek is. 
Ebben az esztendőben a spanyol Real Madrid CF, a z olasz Juventus FC, a skót Rangers FC, a portugál Sporting CP, a görög Panathinaikosz, a belga KRC Genk, valamint hazánk képviseletében az állandó szereplők, az ötszörös kupagyőztes Budapest Honvéd-MFA és az egyszeres tornagyőztes Puskás Akadémia korosztályos csapata küzd meg a trófeáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában