Röplabda

2024.04.07. 16:13

Lezárhatják a párharcot

A MÁV Előre Foxconn az első két mérkőzést behúzta a DEAC ellen, így vasárnap lezárhatja a párharcot és bejuthat a férfi röplabda Extraliga rájátszásának döntőjébe.

Szabó Róbert

Pontot tehet a DEAC elleni párharc végére a Loki

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A MÁV Előre Foxconn az edzőváltás és a rájátszás óta ihletett formában játszik, egy szorosabb mérkőzést játszott a Kecskeméti RC ellen, azóta azonban zsinórban három találkozót húzott be 3:0-ra. Ebből egyet még a kecskemétiek elleni párharcban, kettőt azonban már a DEAC ellen, így óriási előnybe került a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében.

A Loki a jó szereplést az előjelek alapján vasárnap is folytathatja, a DEAC ugyanis 2021 áprilisa óta nem tudott nyerni Székesfehérváron. Ahhoz, hogy életben tudják tartani a reményeiket a hajdúságiak ezt kellene megismételniük vasárnap, hiszen ha kikapnak, akkor elbukják a párharcot, a MÁV Előre pedig bejut a döntőbe, ahol nagy valószínűséggel a szintén két mérkőzés után két győzelemmel álló FINO Kaposvár lehet Pesti Marcellék ellenfele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában